A kellemesen sikerült Crimes & Punishments után a Frogwares egy újabb Sherlock Holmes játékkal jelentkezik -- a csapat még májusban tett ígéretet arra, hogy záros határidőn belül bejelentik a jövőre esedékes játékot, most pedig, tartva a szavukat, be is mutatták a programot, amely a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter címet kapta.

A valamikor jövő év első negyedében PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő játék a Crimes & Punishments mintájára készül, ezúttal azonban, a sorozat eddig hét résztől eltérően, a nyomozó rideg logikáján felülkerekednek a családi történetek, az érzelmek és az okkult bosszú. A játék öt ügyet kínál, amelyekben nem csak a nyílt világban szétszórt nyomok összegyűjtése, majd a bűntény miértjeinek és hogyanjainak kilogikázása a feladatunk, hanem akcióban gazdag jelenetekben és mini játékokban az ügyességünket is próbára kell tennünk. Mindez az eddigi legszebb tálalásban rajzolódik ki a képernyőinkre, élethűen megvalósítva a viktoriánus London utcáit és környékét.

A Sherlock Holmes: The Devil's Daughterből eddig csak az alábbi három képet kaptunk, de már nem kell sokat várni az első mozgóképes anyagra, a játékot ugyanis láthatjuk majd az október 28-án kezdődő Paris Games Week során.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!