Sigourney Weaver füllentett a GhostbustersrőlSigourney Weavert a legtöbben talán a "Nyolcadik utas: a halál"-ból és annak folytatásaiból ismerjük, ám akik annak idején látták a Szellemirtókat, és még emlékeznek arra a hosszú combú, csinos, piros ruhás nőre, akit a megszáll a démon: nos, azt a szerepet is ő alakította. Miss Weaver felett azóta talán már eljárt az idő, azonban a hangja még mindig aranyat ér -– legalábbis a Ghostbusters játék fejlesztői szerint.

Fel is kérték a hölgyet, hogy legyen a régi szerepe digitális másának szinkronhangja, ám Sigourney visszautasította az ajánlatot, mondván, hogy kit „érdekel egy ilyen játékmarhaság”?

Sigourney Weaver füllentett a GhostbustersrőlGondolom később valaki felvilágosíthatta, hogy egy „ilyen játékmarhaságban” esetleg több is pénz van, mint azokban a filmszerepekben, amelyekben mostanában játszott, ki tudja, mindenesetre Sigourney megbánta az egészet, és vissza próbált kéredzkedni, sőt, még Bill Murrayt is megpróbálta rávenni, hogy vele együtt dolgozzon a játékban.

Mire Sigourney feleszmélt, már késő volt: a készítők széttárták a karjukat, mondván, helyette találtak már más színésznőt. A vicces az egészben az, hogy egy interjúban Sigourney az egészet letagadta, azonban a fejlesztők leleplezték őt. Ejnye... A mulatságos hírt egyébként a Destructoid webszájtján olvashatjuk. (Hol máshol?)