Anno, 2015-ben a Silent Hills kukázása, ezzel együtt a programhoz kiadott játszható demó, a P. T. totális törlése nagy felháborodást keltett. Mivel a demó a PS Store-ból is eltűnt, csak azoknál maradt fenn ez a remek hangulatú kis szösszenet, akik anno letöltötték és a törlés után sem takarították le konzoljuk merevlemezéről.

Hogy mennyire megragadta az embereket a P. T. azt talán semmi sem bizonyítja jobban, minthogy négy év után is foglalkoznak vele az emberek. Most éppen egy Lance McDonald nevű ember döntött úgy, hogy kicsit megbuherálja a kamerát, hogy az önállóan mozoghasson, ne a karakterrel együtt. Ezzel pedig érdekes felfedezésre tett.

silent-hills-lisa.jpg

A Silent Hills P. T. hangulatában nagyban közrejátszott egy érzés, mintha valaki mindig követne minket, figyelné a lépéseinket. Gyanús zajokat hallhattunk és furcsa árnyékokat láthattunk a hátunk mögött, mégis, ha odafordultunk, semmit sem láttunk. Pedig tényleg volt ott valaki, méghozzá Lisa. A zseblámpa felkapása után végig ott „lohol” a játékos karakter háta mögött, de mindig pont úgy, hogy a játékos ne láthassa meg.