• Augusztus 17-től kapható a PC Guru augusztusi száma
  • Steames teljes játék: Car Mechanic Simulator 2015
  • ESET Internet Security kód jár az újság mellé
  • Az újásggal most egy GeForce videokártya is a tiéd lehet
  • RENDELD MEG A PC GURU WEBSHOPBAN
  • LÉGY TE IS ELŐFIZETŐ

Nem volt egyszerű a PC Guru 25-ös jubileumi száma után is olyan újsággal előrukkolni, ami a nyári uborkaszezon ellenére tele van érdekes tartalommal, de szerencsére sikerült -- sőt az augusztusi Gurut rendhagyó módon csak ma, egy nappal a megjelenése előtt leplezhettük le, mert a borítót díszítő művészi munkára most járt le az embargó. A Facebookon futott is egy játékunk, amelyben arra kértünk titeket, hogy próbáljátok meg kitalálni, mi lesz majd a magazin címlapján -- volt is olyan, aki eltalálta, hogy bizony a Total War: Warhammer 2 Skavenei díszelegnek rajta a maguk patkányemberi teljességükben. Az ő kezüket virtuálisan is megrázom, látszik, hogy igazi rajongóként követik a Warhammer fejleményeit.

A borítóhoz persze előzetes is jár, hat teljes oldalon olvashattok a Creative Assembly legújabb munkájáról, ami ugyan alig egy esztendővel követi csak az előző TWW-t, a csapat egy rendhagyó fejlesztési stratégiának hála mégis bőségesen megszórja a folytatást újdonságokkal, így az ki fogja érdemelni a címében látható 2-es számot. Mi már nagyon várjuk, hogy tesztelhessük, addig azonban még eltelik egy kis idő.

PC Guru 17/08

A PC GURU AUGUSZTUSI SZÁMA AUGUSZTUS 17-TŐL KAPHATÓ AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

Ez azonban csak egyetlen egy cikk a számtalan friss és exkluzív anyag között. Ezek közül kiemelendő a Vampyr, amiről szerencsére összegyűlt annyi információ, hogy ismét foglalkozhassunk vele, méghozzá részletekbe menően, kielemezve mindent, amit a fejlesztők mondtak róla -- és hát elég bőbeszédűek voltak a srácok. Aztán kipróbáltuk az Epic Games ezer éve készülő akciójátékát, a Fortnite-ot, sőt a Crytek visszatéréséhez is asszisztáltunk egy 2 oldalas Hunt: Showdown előzetessel, amelynek kapcsán a tetszhalottnak hitt stúdióval is interjúztunk egyet.

Átnyergelve a tesztekre, ajánljuk figyelmetekbe a Sudden Strike 4-et, amit a megjelenése előtt volt lehetőségünk tesztelni, így még pont befért a magazinba, illetve a Hellblade: Senua's Sacrifice-ra is időben sikerült lecsapnunk, hogy a bőven a premierje előtt letesztelt Observerről ne is beszéljünk -- pedig  utóbbi azért megérdemel egy-két szót, lévén a Layers of Fear alkotóinak már most dicshimnuszokkal körülzengett játékáról van szó. Befutott továbbá a Car Mechanic Simulator 2018 is, amely ugye a teljes játékként mellékelt CMS 2015 közvetlen folytatása, valamint olvashattok az Aven Colonyról, a The Long Darkról, a hányatott sorsú, de végül csak kiadott Giganticről, és még megannyi más játékról -- a teljes tartalomért erre tessék.

De persze extra tartalom és rovat is jutott bőven az újságba. Büszkén jelentem, hogy ismét foglalkozunk mobiljátékokkal, valamint hogy sikerült exkluzív interjút készítenünk a PC Guru egyik alapítójával, Masellel. Ezenfelül megünnepeltük a BioShock tizedik születésnapját, valamint tettünk pár (ezer) kilométert a Euro Truck Simulator 2-t bővítgető ProMods csapat Európát prezentáló térképcsomagján -- ebben a cikkben hasznos tippeket is találtok a program moddolását illetően. És persze ott van a szokásos Radar alatt rovat is, tele érdekes és izgalmas indie játékokkal (pl. a szívemet elrabló Cat Questről is ezeken az oldalakon olvashattok tesztet). Ahogy mindig, most is ide kattintva nézhetitek meg a teljes tartalmat, remélem, meg lesztek elégedve.

Teljes játék: Car Mechanic Simulator 2015

A nyárközepi dagonyázást egy nyárbúcsúztató autószerelés váltja fel: a steames Car Mechanic Simulator 2015-ben egy autószerelő műhely mindennapjaiba nyerhettek betekintést, az apró olajcserétől kezdve a teljes nagygenerálig mindenféle feladatot ellátva, miközben nemcsak remekül szórakoztok, de talán ragad is rátok valami a személygépjárművek (aú!) technikai megoldásairól. A programot annak idején hatalmas kritikai és vásárlói siker fogadta, a csapat pedig épp most rukkolt elő a folytatással, így aki nem akar fizetni a CMS 2018-ért, de azért belekóstolna a sorozatba, a PC Guru jóvoltából most ezt is megteheti. További részletekért erre tessék.

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!