A Zenimax ma hozta nyilvánosságra, hogy eddig 10 millió példányt szállítottak ki az üzletekbe, ami ha minden jól megy, 650 millió dollár profitot jelent a cég számára. Na persze ez a kijelentés kicsit csalóka, hiszen nem arról van szó, hogy 10 millió példányt adtak el, hanem ennyi van raktáron, ugyanakkor a valódi eladások terén nincs ok a panaszra, különösen PC-s fronton.

A kiadó adatai azt mutatják, hogy november óta a Steamen háromszor annyi Skyrim kelt el, mint bármelyik másik PC-s játékból, sőt ez a leggyorsabban fogyó személyi számítógépre írt játék, s ha mindez még nem volna elég, tudni kell azt is, hogy a cucc eddig két tucat Év játéka kitüntetést kapott, és a Raptr adatai szerint ez a legtöbbet játszott program 2011-ben, pedig az év végén jelent meg. Bravó!

Még valami: az Grand Theft Auto IV-hez készült, kiváló Icenhancer modot jegyző Hayssam Keilany most a Skyrimet igyekszik megszépíteni, az eddig kiadott képek alapján, pedig megint alapos munkát végez. Reszkethetnek a processzorok és a videokártyák.