• Bemutatkozott a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Butcher’s Banquet
  • Ez a játék ingyenes DLC-je lesz
  • Ami egy teljesen új régiót és egy új célpontot hoz magával

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 egy ideje már megjelent, azonban még nem minden platformra. A CI Games a debütálás előtt nem sokkal jelezte, hogy a PS5-ös verziót váratlan technikai nehézségek miatt el kellett halasztaniuk, és az végül csak augusztus 24-én kerülhet fel a PS Store kínálatába. Engesztelésül a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a játék első DLC-jét abszolút ingyen adják majd minden platformon, ez az ajándék kiegészítő pedig nemrég be is futott.

Az szerencsére egyből látszik, hogy a CI Games nem csak pár skinnel és extra kihívással szeretné kiszúrni a szemünket, hanem tényleg egy elég tartalmas pakkot ad ajándékba. A Butcher’s Banquet néven futó kiegészítő ugyanis egy teljesen új régiót és egy új célpontot ad a játékhoz. A sztori szerint a kuamari rezsim szétverésével eléggé meggyengült a régió politikai stabilitása, így pedig új hadurak kerülhettek hatalomra, köztük a hírhedt Mahmoud Zarza, a Mészáros is, akinek a diktátori karrierjét természetesen nekünk kell megkurtítanunk egy lehetetlenül nagy távolságból leadott, tűpontos lövéssel…

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Butcher’s Banquet már minden platformra elérhető, a CI Games korábbi ígéreteinek megfelelően ingyenesen.