A Sony tegnap büszkén jelentette, hogy a Watch Dogs PS4-en 1080p felbontásban, 60 fps sebességgel fog futni, vagyis ezt a gépet kell venni, ha ilyen részletességben szeretné valaki élvezni a Ubisoft következő nagy dobását -- a PC-t persze most sem nézve, ahol ennél jóval több is kifacsarható a játékból.

A Sony azonban nem sokkal később visszavonta ezt a kijelentés, vagyis hát csöndben eltüntette azt, miután a Ubisoft nem kommentálta az adatokat. Az igazítást persze észrevettük, s felmerül a kérdés, hogy a Sony ezzel mégis mit akart, mikor egy korábbi pletykából úgy tudtuk meg, hogy mindkét új konzolon 30 fps lesz maximum, s csak a felbontás eltérő? Természetesen azt, hogy ismét egy fricskát nyomjon a Microsoft orra alá, amely az Xbox One-nal többször is a rövidebbet húzta, ha az fps vagy a felbontás volt terítéken, csak ugye most a Sony mellényúlt.

Természetesen az is lehet, hogy a Sony valójában igazat mondott, csak túl korán árulta el ezt az információt, vagy pont olyat mondott, amit a kiadót nem szeretett volna nyilvánosságra hozni sem most, sem később. Akárhogy is van, hamarosan kiderül az igazság.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!