A Ubisoft végre felfedte, mikor jelenik meg a sokak által várt South Park: The Stick of Truth című RPG, amely a sorozathoz méltón próbálja feldolgozni South Park „ártatlan” gyermekeinek kalandjait. Cartman, Kenny, Kyle és Stan Észak-Amerikában december 10-én, Európában december 13-án érkezik meg Xbox 360 és Playstation 3 platformra -- a sajtóközlemény szerint a PC-s premierdátumot később hozzák nyilvánosságra.

Ráadásul megtudtuk azt is, hogy a The Stick of Truth kap egy speciális kiadást is, amit nemes egyszerűséggel Grand Wizard Edition névre kereszteltek el. Ebben lesz egy kb. 15 centi magas, a Kidrobot által gyártott Grand Wizard Cartman akciófigura, egy kézzel rajzolt térkép South Park királyságáról, valamint a The Ultimate Fellowship Pack DLC, amely extra külsővel és bónuszképességekkel ruházza fel a szabad szájú kölyköket. E gyűjtői verzió ajánlott fogyasztói ára 79,99 dollár, azaz nagyjából 18 ezer forint.

South Park: The Stick of Truth megjelenési dátum

A megjelenési dátum beharangozására még egy Destiny (sors) című trailerrel is megajándékoztak minket a készítők, és pár új képet is fellelhettek a galériánkban. Szóval nincs is más hátra, mint várni a South Park: The Stick of Truth december 13-i premierjét!