• A Space Hulk: Tactics még az idén megjelenik
  • Most először kétoldali kampányt is kapunk

Először februárban hallottunk a Space Hulk: Tactics-ról, azóta már azt is tudjuk, hogy a Focus Home Interactive kihozza az E3 2018-as standjára is kipróbálható formában, de előtte még egy áttekintő trailerben mutatják be nekünk, hogy mibe fejlődött és mit újít be a játék.

A táblás játékot alapul vevő Space Hulk: Tactics az adaptációk sorában először lehetőséget ad arra, hogy ne csak az Űrgárdisták, hanem a Génorzók oldalán is harcba szálljunk a nem-lineáris, narratíva vezérelt kampány során. De nem csak ez az egyetlen újítás, egy egyedi kártyás rendszerrel egészülnek ki taktikázási lehetőségeink, új képességekkel, bónuszokkal támogathatjuk egységeinket vagy egész csapatunkat, de be is áldozhatjuk a lapokat extra akciókért cserébe.

Ezen felül lesz pályaszerkesztő is, melynek segítségével Elda, Ork és Birodalmi hajók belsejét is megalkothatjuk, valamint multiplayer arra az esetre, ha már unnánk a számítógép földbedöngölését. Csapatunk külsejét pedig a legapróbb részletekig testreszabhatjuk, ami nem csak a megjelenésükre, hanem a játékmenetre is hatással lesz.

sapce-hulk-tactics-glhf.jpg