Áprilisban a PC Guru új előfizetési akciót hirdet, melynek keretében ezúttal a negyedéves, féléves és éves előfizetések mellé bónuszként a Splinter Cell: Blacklist PC-s verziójának Upper Echelon kiadását is megkapod.

A Splinter Cell: Blacklist Upper Echelon kiadása az alábbi bónuszokat tartalmazza: Dead Coast bónuszpálya (letölthető tartalom), extra játékbeli tárgyak (arany éjjellátó, szellemcsizma, Upper Echelon öltözet -- letölthető tartalmak), poszter, és egy különleges SCB Karambit USB-kulcs.

Splinter Cell: Blacklist előfizetési akció

(speciális USB-kulcs az Upper Echelon csomag mellé)

A Splinter Cell: Blacklist előfizetési akció a mai naptól él, és felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a játék csak korlátozott számban áll a rendelkezésünkre, így ha valaki mindenképpen szeretné magának ezt a csomagot, akkor érdemes minél előbb lecsapnia az előfizetési akcióra. Az egyes előfizetések az alábbi árakon érhetők el az Előfizetés menüpont alatt:

  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám) + PC-s SCBL Upper Echelon kiadás: 12.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám) + PC-s SCBL Upper Echelon kiadás: 16.990 Ft
  • Éves előfizetés (12 lapszám) + PC-s SCBL Upper Echelon kiadás: 23.990 Ft

Meglévő előfizetőink természetesen ezúttal is kedvezménnyel juthatnak hozzá az egyes csomagokhoz, a részletekről az Előfizetés menüpont alatt tájákozódhattok!

IDE KATTINTOK, MERT SZERETNÉK ELŐFIZETNI!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!