Nem kell már nagyon sokat várnunk arra, hogy újra az árnyékok közt bujkálva védjük meg a szabad világot, ugyanis augusztus 23-án fog megjelenni a Splinter Cell: Blacklist, mely az eddigi legnagyobb feladat elé állítja a frissen létrehozott Fourth Echelon alakulatát. A cél természetesen most is az Egyesült Államok megvédése, az ellenség azonban egy minden eddiginél keményebb terroristacsoport (az egyik akciójuk során egy földgázüzemet vágnak haza), akik ellen csak egy olyan ügynök veheti fel a harcot, aki karrierjének nagy részét hasonló fenyegetések megfékezésével töltötte.

Pontosan ilyen ember Sam Fisher, aki öregedésnek jelét sem mutatva újra akcióba lendül, hogy megmentse milliónyi ártatlan ember életét -- kérdés csak az, hogy vajon sikerülhet-e megállítani a feketelistát, amit a friss kedvcsináló videó tanúsága szerint sem törvény, sem diplomácia, sem pedig hadsereg nem fékezhet meg. Augusztusban kiderül!

Splinter Cell: Blacklist -- Megjelenés: 2013. augusztus 23. -- Gépigény: CPU: 2 magos 2660 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 12 GB