A kvízjátékunk már véget ért, melynek nyertese Schlachta Ferenc (ferdzso) lett, ezúton is gratulálunk neki!

A másik játékunk az Electronic Artsszal és a Spore közösségi oldalakkal közösen zajlik, ugyanis négy kategóriában várjuk az általatok kreált lényeiteket, melyek kategóriánként más-más oldalon lesznek láthatóak. A következő kategóriákban lehet nevezni: Miss Spore - ide tartoznak a bájos, a cuki és édes lények, míg a Mr. Spore kategóriába a félelmetes teremtményeket várjuk. Külön öröm, hogy a PGO kapta a félelmetes kategóriát, így ezeket a lényeket nálunk követhetitek nyomon.

Tehát készítsd el saját félelmetes lényedet, írj hozzá egy jellemzést is, hiszen a belső is számít, majd látogass el » ERRE AZ OLDALRA, és az ott látható e-mail címre küldd el őt. Ez hamarosan meg fog jelenni itt a PGO-n a galériában is, amire aztán bárki szavazhat! A beküldött képekből 5 jut tovább a döntőbe. Az öt továbbjutóból négyet a PGO szerkesztői választanak ki, míg az ötödik az általatok legjobbra szavazott lény lesz.

A döntőbe jutott lényeket személyesen az Electronic Arts emberei fogják elbírálni, és kiválasztják a legjobb hármat, minden kategóriából. Az első helyezett egy eredeti Spore nagyjátékkal gazdagodik, és egy féléves PC GURU előfizetés is üti a markát - de a második és harmadik helyezettről sem feledkezünk meg! A verseny augusztus 22-ig tart, így mindenkinek elég ideje marad, hogy megalkossa díjnyertes lényét!

MR. SPORE - Félelmetes kategória lényeit a galériánkban követhetitek nyomon » EZEN AZ OLDALON

A verseny többi kategóriáját az alábbi oldalakon találhatjátok meg:

A játék határideje: 2008. augusztus 22.