• Szeptember 21-én feltámad a Spyro-trilógia
  • A Spyro Reignited Trilogy a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy-hoz hasonló kezelést kap

Ahogy azt már sejteni lehetett, sőt maga a kiadó Activision is utalt rá, Crash, az indiai erszényes borz után Spyro kalandjai is felújításra kerülnek. A Spyro Reignited Trilogy névre keresztelt kollekció a Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage!, és a Spyro: Year of the Dragon játékokat tartalmazza majd, sőt már elő is rendelhető Playstation 4 és Xbox One konzolokra, hogy szeptember 21-én azonnal játszhassunk. Egy esetleges PC-s megjelenésről egyelőre még nincs hír, de feltételezzük, hogy a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy-hoz hasonlóan egy évvel később elátogat személyi számítógépekre is.

A játékról egyelőre csak képeket kaptunk, emlyek megmutatják, hogy milyen csinosításon is esett át a kis lila sárkány, hogy huszadik születésnapját a kornak megfelelő köntösben ünnepelhesse. Amit a képek viszont nem mutatnak meg, az az átdolgozott, modernizált zene, a felújított Orb kihívások, és a kornak megfelelő irányítás és kamerakezelés, és még megannyi apróság, melyet majd csak játék közben veszünk észre.

Ja, és még valami: április 9-én ne felejtsétek el Playstation 4 konzolotokon megadni a (fel, fel, le, le, bal, jobb, bal, jobb, négyzet) kódot, hogy igazi meglepetésben legyen részetek (innen is jár a pacsi annak, aki tudja, mi is ez)!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!