• Az Activision feltámasztotta a Crash Bandicoot trilógiát
  • Most a Spyro the Dragon trilógia következhet

Korábban már pletykálták a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy megjelenését PC-re, sőt egyes források azt is tudni vélik, hogy erre még idén sor kerül majd. Ha ez igaznak bizonyul, nem lennénk meglepve, hogy az Activision az N.Sane Trilogy sikerén felbuzdulva más játékokat is felújítana – ahogy erre ennek kapcsán utalást is tettek egyébként.

Hivatalos bejelentésre ugyan még várnunk kell, de a Kotaku forrásai szerint már nem sokat, ugyanis idén márciusban a kiadó bejelenti a Spyro the Dragon trilógiát (egész pontosan a Spyro the Dragon, a Ripto's Rage!, és a Year of the Dragon epizódokat tartalmazza majd) mely természetesen megkapja ugyanazt a törődést, ami az indiai erszényes borz kalandjainak is kijárt. A pletykák szerint csak Playstation 4 konzolokra jelenik meg, legalábbis egyelőre, ugyanis a pletyka szerint csupán egy éves exkluzivitást élvez a platform, vagyis nem kizárt a szélesebb körben való megjelenése sem.

Némi hitelt kölcsönöz a hírnek, vagy legalábbis reményre adhat okot, hogy idén szeptemberben lesz 20 éves a kis lila sárkány, ami remek alkalom egy kis nosztalgiázásra. Ti örülnétek, ha újra megjelenne a Spyro?

spyro-profilbol.jpg