• Elképesztő összeget kaszírozott a Star Citizen
  • Csak idén 37 millió dollár volt a támogatás

Jelenleg is fut a Star Citizen szabadrepülése, melyen még vannak hátra gyártók, kiknek hajóit kipróbálhatjuk teljesen ingyen és bérmentve. Az akció egészen december 5-ig tart, és bár a javán már túl vagyunk, még nem maradtál le teljesen a lehetőségről. Mindeközben nagyjából egy hete lezajlott a CitizenCon is, úgyhogy éppen ideje volt egy újabb mérföldkő legyűrésének.

Jelen pillanatban 251,190,732 dolárnál tart a gyűjtés, melyre 2,449,094 polgár dobta össze a pénzt 2012 januárja óta, az alakulását itt követhetitek nyomon. Ami igazán elképesztő, hogy csak az idén 37 millió támogatást szedtek össze, vagyis a tempó nem hogy lassulna, inkább évről-évre gyorsuló tendenciát mutat. Persze ehhez talán annak is köze van, hogy akadnak hajók, melyekért akár több száz dollárt is elkérnek (igaz, a korábbi modellek árát beszámíthatod egy drágábbért, nyilván a különbözetet kifizetve).

star-citizen-ur-putyputy.jpg

Mindez szép és jó, már csak két kérdésünk maradt: mikor jelenik meg végre a játék és vajon mennyi pénzt kalapoznak össze addig?