Az Ubisoft a tavalyi premiert nem tudta tartani, a USS Aegis fellövését elnapolta idén márciusra. A szokásos PR szöveget adta magyarázatként, a lehető legjobb játékot akarják átadni, ami minőségileg kimagasló élmény ad, bla-bla-bla. Most pedig mindenki meglepetésére újabb késésről jött hír, azonban ehhez már nem fűzött kommentárt, magyarázatot a francia cég. Ha minden igaz, és nem történik semmi, akkor május 30-án lehet majd a USS Aegis fedélzetére lépni.

Mindenesetre a játék kibővítésre került, bekerült a klasszikus USS Enterprise, annak legénységével együtt. A USS Enterprise-t a Bridge Crew Ongoing Voyages nevet viselő játékmódjában lehet irányítani, ami randomizált küldetéseket ad, szóló és kooperatív módban is lehetőség van ezt kipróbálni.

"Úgy éreztük, hogy nagyon fontos az, hogy a USS Enterprise szerepeljen a játékban, hiszen ezzel a hajóval kezdődött el az egész történet. A kapcsolatok és kalandok, amik ezen a hajón történtek, a Star Trek megkerülhetetlen részei. Így elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a játékosoknak megadjuk a lehetőséget, hogy létrehozzák a saját történeteiket ezen a klasszikus hajón. Alig várjuk, hogy megtapasztaljuk a játékosok reakcióit, amikor először belépnek a hajóhídra. Egy teljesen új élményt kapnak, a Star Trek: Bridge Crew világán belül." -- közölte a Red Storm kreatív direktora, David Votypka.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!