• Július 20-án jön az ingyenes, offline Skirmish mód
  • A Walker Assault és a Fighter Squadron lesz játszható benne
  • Egyedül vagy konzolokon osztott képernyőn a barátokkal harcolhatunk botok ellen
  • Szeptemberben jön a Death Star DLC
  • Star Wars: Battlefront teszt

Még a múlt hónapban énekeltük meg, hogy a Star Wars: Battlefront offline módot kaphat. Nos, megjött a hivatalos bejelentés a játék hivatalos honlapján, hogy július 20-án ingyen és bérmentve érkezik az offline Skirmish-mód. Minő szerencse, hogy ez bizony jövő hét szerdán esedékes.

A leírás szerint azoknak a játékosnak szánják a Skirmish-t, akik egyedül vagy (kizárólag konzolon) osztott-képernyőn barátokkal szeretnének botokkal megküzdeni. Az új játékmódban a Walker Assault és a Fighter Squadron lesz játszható, különböző nehézségi szinteken, különböző helyszíneken.

A Skirmish mód mellett a nyáron további ingyenes, in-game események is lesznek, mint újabb Hutt Contractok, vagy éppen a Bespinen játszódó fizetős DLC díjmentes kipróbálása.

Szó esett a következő fizetős DLC-ről is, ami – tádá! – a Halálcsillagon fog játszódni. Tudjátok, azon az űrállomáson, amiről korábban azt mondták: nem lesz benne a Star Wars: Battlefrontban. A szeptemberben megjelenő bővítés egyaránt tartalmaz majd felszíni és űrbéli helyszíneket, csak úgy, mint új fegyvereket, Star Cardokat és két új hőst. Közülük az egyik „egy olyan nagy formátumú szereplő, akire már régóta tűkön ülve várnak a rajongók.”

A Star Wars: Battlefront legutóbb a Bespin DLC-vel, korábban pedig az Outer Rim bővítéssel gazdagodott. Sajnos ezek közül egyik sem ért el egyöntetűen pozitív kritikát, de az EA ígérete szerint a program további kiegészítőket fog még kapni, amelyek jó irányba terelik az űreposz játékváltozatát.

Véletlenül már azt is tudjuk hogy jövő évben egy olyan Battlefront folytatás is várható, melyben már az új filmból ismert hősök és gonoszak, valamint egyéb tartalmak is helyet kapnak! Sztéj Tyúnd Evribádi!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!