• A Star Wars Battlefront 2 november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra
  • A fejlődési rendszerünket ezúttal is a Star Cardok biztosítják
  • Ezekből öt fajta lesz
  • Kreditért vásárolható ládákban lelhetünk rájuk
  • Kreditet a játékbeli tevékenységünkel szerezhetünk

Az E3 2017-en arató Star Wars Battlefront 2-ben is lesznek ládák, amikből kinyerhetjük a haladásunkhoz szükséges jóságokat a különféle, craftoláshoz szükséges eszközöktől kezdve a krediten át a képességeket befolyásoló Star Cardokig. Ezeket a ládákat majd kreditekért vásárolhatjuk meg, amit a fent említett jutalmazáson kívül a játékbeli tevékenységünk után kapunk, meg valószínűleg majd mikrotranzakció formájában kisebb csomagokban valódi pénzért is vásárolhatunk (ez még nincs megerősítve, de meglepő lenne, ha nem lenne).

A Star Cardot öt különböző változatban ugorhatnak elő a ládákból: gyakori, nem gyakori, ritka, epikus és legendás – a legutolsó szuperritka, nagyon sok kreditet elköltünk majd, mire egy ilyenre rálelünk, de természetesen ezek adják a legerősebb bónuszokat.

A fenti videó magát a ládát mutatja be, illetve magukat a Star Crdokat. Hogyan s miként működnek, miket nézhetünk meg rajtuk, mit tehetünk velük. Az alanti két videó közül az első pedig összehasonlítja a gyakori és az epikus kártyák adta bónuszokat, míg a harmadik a fejlődési rendszert részletezi.