• Az EA leleplezte a Star Wars Battlefront 2 Galactic Assault játékmódjának helyszíneit
  • A Galactic Assault a Star Wars mindhárom éráját felöleli
  • De ez nem az összes helyszín, ami szerepet kapott a játékban
  • És nyilván DLC-kel is bővül majd a lista
  • A karácsonyi DLC-ben Az utolsó Jedik egyik bolygója lesz a helyszín

Az EA egy furcsa, kérdőjelekkel teli tweetet posztolt a minap. A játékosok értetlenül álltak emellett mindaddig, amíg a kiadó nem közölte, hogy a Star Wars Battlefront 2 egyik játékmódjának, a Galactic Assaultnak a helyszíneit rejtik a kérdőjelek. Nos, innen már hip-hop megfejtették a rajongók, hogy mely bolygókat is kódolták a tweetbe.

A Galactic Assault egy csapata alapú többjátékos mód, ami felöleli mindhárom trilógiát, és mindegyik pályán speciális feladatokat kell majd végrehajtanunk. Lényegében az első rész Walker Assaultjának a továbbfejlesztett változata, változatosabb feladatokkal és helyszínekkel. Ugyanakkor maga a Walker Assault is visszatér.

De hadd ne húzzam tovább a dolgot, a Galactic Assaultban a tweet alapján a következő helyszíneket lőhetjük végig: Naboo (ezt ugye már láthattuk az E3-on), Kamino, Kashyyyk, Endor, II. Halálcsillag, Hoth, Mos Eisley, Yavin IV, Jakku, Takodana és a Csillagpusztító bázis.

Ez már most sokkal jobb felhozatal, mint amivel az előző Battlefront szolgált, hiszen abban mindössze az Endor, a Hoth, a Tatooine és a Sullust szerepelt, plusz DLC-ben még megkaptuk a Jakkut, a Scariffot és az első Halálcsillagot. És ez az összes játékmódra vonatkozik, míg a fentiek csak a Galactic Assaultra, de már most tudjuk, hogy a játékban helyet kapott még a D’Quar és a Ryloth, a Starfighter Assasultban és a kampányban pedig szerepelni fog a Fondor, illetve a történetben fontos szerepet kap a főhős, Iden Versio szülővilága, a Birodalomhoz maximálisan hű Vardos.

És ez még mindig csak az alapjáték, de a lista nyilván bővülni fog a jövőben DLC-kel. Például a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik egyik helyszíne, a sivatagos Crait (a trailerben a siklók itt verik fel a vörös homokot) benne lesz a decemberben megjelenő DLC-ben, amiben Finn és Phasma százados lesz a két irányítható ász karakter.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!