• Az előrendelők október 4-én kezdhetik el a Star Wars Battlefront 2 bétatesztelését
  • Mindenki más számára október 6-án lesz elérhető
  • Három játékmód, három pálya és négy hős lesz kipróbálható
  • Az EA vagy a DICE még nem erősítette meg eme információkat

Hamarosan újra elmerülhetünk a Star Wars univerzumában úgy a filmvásznon, mint a videojátékok világában. Merthogy novemberben jelenik meg a Star Wars Battlefront 2, amely számos újdonsággal próbálja elfeledtetni velünk, mennyire tartalomszegény volt az előző része. Szerencsére azonban nem kell vakon beleugranunk, mert október 4-én az előrendelők, 6-án pedig mindenki számára elérhető lesz a bétateszt.

Azt már tudjuk, hogy lehetőségünk lesz a 20v20 meccset garantáló Galactic Assault és az űrcsatát prezentáló Starfighter Assault játékmódokba belepillantani, de most további részleteket is megtudtunk egy Reddit-felhasználónak hála.

A Galactic Assaultban a Naboo fővárosa, Theed (ezt láthattuk az E3-on), a Starfighter Assaultban Fondor lesz a helyszín (ezt a Gamescomon mutatták be). Kipróbálható lesz majd a Strike játékmód is, ez Az ébredő Erőben látott Takodana nevű bolygóra kalauzol el minket. E pályákat kipróbálhatjuk offline skirmish módban, osztott képernyőn lokálisan, illetve online kooperatív módban is.

Hősökből a béta idejére ugyanazokat kapjuk meg, mint akiket az EA Playen láthattunk, azaz Rey-t, Darth Mault, Boba Fettet és Han Solót. Járműveket is kipróbálhatunk, a forrás a LAAT/i köztársasági csapatszállítót említette meg, amit a Star Wars Battlefront Scariff DLC-jében látott U-szárnyúhoz hasonlított, vagyis körözni fog a pálya körül, mi meg onnan oszthatjuk a halált.

Persze valószínűleg emellett kipróbálhatjuk a Keselyűdroidot, a naboo-i N-1 vadászgépet, valamint az űrcsatában a korábbi gameplay-videóban látott TIE vadászokat és lázadó gépeket. Emellett a 14-16 GB-ot felemésztő béta felajánlj majd még 5-9 emotot katonánként, illetve kiérdemelhetünk creditet és kártyát is, de ezek elvesznek a béta befejeztével. És az E3 óta a grafika is javult, nem mintha ronda lett volna.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!