• A Star Wars Battlefront 2-ben négy karakterosztály lesz
  • A Heavy Trooper a legerősebb
  • Ennek két extra képessége és nehézfegyverzete lesz
  • A nyílt bétateszt októberben lesz

Ha novemberben belevetjük magunkat a Star Wars Battlefront 2-be, első lépésként meg kell hoznunk egy fontos döntést: választanunk kell egyet a négy felkínált osztály közül. Lehetünk fürge Assaultok, trükkös Specialisták, parancsokat osztogató tisztek vagy rettenthetetlen Heavy Trooperek. Az EA most ez utóbbiról árult el nekünk néhány részletet.

star-wars-battlefront-2-heavy-trooper-droid.jpg

Mivel a Battlefront 2 többjátékos módja a Star Wars mindhárom érájába elvihet minket, az egyes osztályok számtalan külsővel rendelkezhetnek, attól függően, hogy a Köztársaságért, a Konföderációért (fent), a Birodalomért, a Lázadókért, az Ellenállásért vagy az Első Rendért (lent) harcolunk. Persze a külső tényleg csak külső, harci droid vagy rohamosztagos, tök mindegy, képességek és fegyverzet terén ugyanazt kapják – még ha az utóbbi szintén eltér majd külsejében, hiszen más fegyvereket használt a Birodalom, és mást a Konföderáció.

A Heavy Trooperek nehéz fegyverzettel lesznek ellátva, ami tökéletesen alkalmas lesz ellenőrzőpontok megtartására vagy lerohanására. Emellett két extra képesség is kisegíti őket a csatában. Az egyik a Combat Shield, ami megvédheti az ellenséges tűztől, bár némileg lelassítja. A másik a Sentry, ami egy közepes hatótávú, de nagyaerejű, telepíthető fegyver. Ez ugyan helyhez köt majd minket, de valószínűleg az ellenséget is, csak őt tartósabban.

star-wars-battlefront-2-heavy-trooper-first-order.jpg

A Heavy Trooper és az összes többi karakterosztály elérhető lesz a Star Wars Battlefront 2 október 6-án (ha előrendelő vagy, akkor október 4-én) induló bétatesztjében. A játék november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra).