• Mind a hét számozott részből kapunk hősöket és gonoszokat
  • A lista valószínűleg még nem teljes
  • A DLC-k is hozhatnak majd új hősöket

Míg az első Battlefront két kivételtől (Jyn Erso és Orson Krennic) eltekintve csak a klasszikus trilógiából építkezett, addig a Star Wars Battlefront 2 már az összes eddigi számozott mozifilmből áthozza a hősök és gonoszok egy részét. Az E3 2017-en bemutatott Assault on Theed misszióban már láthattuk Rey-t, Darth Mault, Han Solót és Boba Fettet, ám a jelenleg is futó zárt alfának hála a többiekről is lehullott a lepel.

Merthogy néhány lelkes rajongó áttúrta az alfaváltozat fájljait, és ráleltek a teljes listára. Az előző részből visszatér Han és Fett mellett Luke Skywalker, Leia hercegnő, Darth Vader és mestere, az Uralkodó, Chewbacca, Lando, valamint a fejvadász Bossk. Rey és Maul mellé pedig becsatlakozik újoncként a kampány főhőse, Iden Versio, Han és Leia fia, Kylo Ren, az első női rohamosztagos, Phasma százados, egy nagy harcos, Yoda mester, s végül a kiborg Grievous tábornok.

A lista persze valószínűleg korántsem teljes, egyrészt az alfába lehet nem került be mindenki neve, hiszen a játék még fejlesztés alatt van, másrészt a jövendőbeli DLC-k is sok új szereplőt hozhatnak. Már csak azért is, mert azért csak-csak hiányzik a névsorból Obi-Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn, Dooku gróf, Mace Windu, és persze mindenki kedvence, Jar Jar Binks.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!