• Decemberben két nagyobb frissítést kap a Star Wars Battlefront 2
  • És úgy tűnik, hogy emellett egy új kiadást is kap
  • Holnaptól minden nap új challenge-dzsel vagy eventtel várja a játék a rajongókat
  • Ezek alatt korábbi emotokat, győzelmi pózokat, hangokat és skineket lehet majd megszerezni

November 17-én lett a Star Wars Battlefront 2 kétéves, bár a DICE ezt nem különösebben ünnepelte meg. Mondjuk nem csoda, akkortájt az EA inkább a Star Wars Jedi: Fallen Orderre koncentrált, nyilván nem akarták elvonni a figyelmet. Most viszont úgy tűnik, hogy megkapjuk az ünnepi kiadást is, méghozzá holnap.

A TrueAchievementsen jelent meg a Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition, amibe a hírek szerint belekerült minden eddigi és jövőbeli jóság. Benne lesz hat Legendary megjelenés a hősökhöz és gonoszokhoz, sőt Rey, Kylo Ren és Finn kap egy-egy olyan skint, amik már a Skywalker korához kötődnek. Ezek mellett benne lesz minden mezei baka, minden emot és győzelmi póz, valamint az összes játékmód.

star-wars-battlefront-2-celebration-edition.jpg

Mindemellett december 20-án, a Skywalker kora premierjének napján új csatatereket és karaktereket is kapunk, köztük például a filmben debütáló Sith Troopereket, amik a Celebration Edition kiszivárgott borítóján is ott virítanak.

Ehhez tartozik, hogy a DICE e hónapban még két méretes frissítést hoz nekünk. Az egyiket pont holnap, a Celebration Edition állítólagos megjelenésének napján. Ebben kicsit átszabják a felhasználói felületet, és kapunk 10 új skint többféle karakterhez (a klón kommandóstól a droidekáig).

December 20-án pedig jönnek a Star Wars 9. részéhez kötődő kontentek, de emellett is érdemes lesz naponta játszani a Battlefront 2-vel, mert holnaptól kezdve minden napra jut egy-egy új challenge vagy event, amivel megszerezhetünk olyan cuccokat, amikről esetleg korábban lemaradtunk.