• A Star Wars: Battlefront pályáin kiélhetjük a fantáziánkat
  • Az erdős Endor várhatóan inkább a gyalogsági összecsapásoknak kedvez
  • A Hoth viszont már inkább a pilótáknak
  • Jött egy új koncepciórajz az Endor pályáról

Ha minden jól megy, akkor idén, valamikor az ünnepi szezonban, pontosabban a Star Wars 7 premierjének környékén fog megjelenni a DICE-féle Star Wars: Battlefront, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy minden Csillagok Háborúja-rajongó nagyon várja már az új játékot. Nos, most némi új információt kaptunk a tervezőtől, Niklas Fegraeustól.

Fegraeus az IGN-nek adott interjút, beszélve egy kicsit a pályákról. Megtudtuk, hogy a csapat igyekszik ezeket méretben és lehetőségben úgy kialakítani, hogy kiélhessük a fantáziánkat, netán eljátsszuk a filmek híres jeleneteit. Példaképpen megemlítette, hogy a sűrű erdővel borított Endor nem lesz akkora óriási csatatér, mint a jeges Hoth, ami persze várható volt, de ebből az is következik, hogy más játékstílusnak kedveznek ezek a pályák. Az erdőben várhatóan inkább gyalogsági harc lesz, míg a havas bolygón többet fogunk repülni, mondjuk az óriási lépegetők lábai között.

Az interjú mellé kaptunk egy friss koncepciórajzot, mégpedig az Endor pályáról. Sajnos mást nem, de ez is több mint a semmi, nem igaz?

star-wars-battlefront-endor.jpg