A DICE tegnap este három további hőskaraktert mutatott be, akiket irányítva harcolhatunk a Star Wars: Battlefrontban, most pedig három játékmódot is lelepleztek. Ezek a Heroes vs Villains, Battles/Hero Battles és a Training Missions. Nézzük is, mit kell tudni ezekről!

Heroes vs Villains: egy gyors és pörgős játékmód, 6v6 felállásban. Csapatonként három játékos hősként vagy gonoszként kezdi a mérkőzést, míg a többiek egyszerű katonaként, a csavar pedig az, hogy ha a hős/gonosz odavész, egy katonaként éled fel. Az a csapat nyer, amelyik el tudja pusztítani a másik összes hősét, vagy az, amelyiknek több hőse van életben a kör végén.

star-wars-battlefront-heroes-vs-villains.jpg

Battles/Hero Battles: 1v1 küzdelem, egyedül vagy a mesterséges intelligencia által irányított bajtársakkal. Minden megölt ellenfél egy, pontokat érő tokent dob, és ha sikerül ilyen módon 100 pontot szerezni, győztünk. Teljesen hasonló a Hero Battles, azzal a különbséggel, hogy hőskaraktereket irányíthatunk.

star-wars-battlefront-battles.jpg

Training Missions: kiképzések, amik segítségével elsajátíthatjuk a játék különböző mechanizmusait. Öt ilyen misszió lesz, amiben a repülés, és a hőskarakterek irányítása a tananyag, valamint egy Probe Droids nevű tréning, amiben a fegyverekről és a kártyákról tudhatunk meg mindent. A Training Missions egyedül vagy egy barátunkkal is játszható online, illetve osztott képernyős módban.

star-wars-battlefront-training-missions.jpg