• Május 13-15. között kipróbálható az Outer Rim DLC
  • A kiegészítő minden megjelenési platformon elérhető lesz
  • A csomag fegyverei és Star Cardjait azonban nem próbálhatjuk ki
  • Star Wars: Battlefront videoteszt

Úgy tűnik, hogy az elmúlt pénzügyi esztendő kiváló eredményei (4.5 milliárd dollár bevétel, 1 milliárd dollár profit) ellágyította az EA szívét, a hétvégén, egészen pontosan május 13-tól május 15-ig minden érintette platformon, így PC-n, PS4-en, és Xbox One-on is ingyenesen kipróbálható lesz a Star Wars: Battlefront első fizetős kiegészítője, az Outer Rim DLC.

A márciusban debütált kiegészítő két új pályát rejt, így lövöldözhetünk a lávafolyamokkal tarkított Sullust gyártelepén illetőleg Jabba Tatooine-on található palotájának tróntermében és a sivatagi bárkáját rejtő garázsában is. A hősök közül a birodalmiak oldalán zöldbőrű fejvadászt, Greedót vethetjük be, míg a lázadókat Nien Nunb erősíti. A csaták során pedig magától értetődősen a 15 dolláros pakkban bemutatkozó új játékmódot, az Extractiont is kipróbálhatjuk, ráadásként a DLC-hez érkezett ingyenesen Hutt Contract fegyverek is kezünkbe vehetjük. Ugyanakkor az Outer Rim kiegészítő fegyvereire és Star Cardjaira hiába fáj a fogunk, azok az ingyenes hétvégén is csak a szezonbérlet tulajdonosai számára lesznek elérhetők.

Ha esetleg nem nyerné el tetszésünket az Outer Rim tartalma, szomorkodni akkor sem kell, hiszen nem sokára úgy is jön a Star Wars: Battlefront folytatása, amiben a jelenleg készülő Star Wars-mozik helyszíneire látogathatunk majd el.