• Április 5-én érkezik az Outer Rim DLC
  • Nagyjából 4000 forintba fog kerülni
  • A Season Pass része
  • Két hős, egy új játékmód, új pályák, fegyverek és Star Cardok lesznek benne

A havi ingyenes frissítések mellett közeledik a Star Wars: Battlefront első nagy, fizetős DLC-je, az Outer Rim, amiben helyet kap Lando másodpilótája (illetve a hetedik részben már önálló X-szárnyú pilóta), Nien Nunb és a mesterlövész képességekkel megáldott Greedo, a Star Wars két legjelentősebb szereplője – tízezrek várták, hogy végre játszhassanak velük.

Na, jó, szarkazmust félretéve, a DLC tartalmaz majd még egy új játékmódot, az Extractiont, és egy-egy pályát a Tatooine-on Jabba palotájában, valamint a Sulluston egy gyártelepen. Illetve érkezik néhány új fegyver (Relby V-10 puska és DT-12 sugárvető), meg Star Card (Scatter Gun, Dioxis Grenade, Adrenaline Stim) is.

Ezt tudtuk eddig, de az EA szakijai a megjelenést gondosan titkolták. Eleddig, mert a GameStop bolthálózat előrendelhetővé tette az Outer Rim DLC-t, ezzel együtt a megjelenési dátumot is közhírré tétette. Április 5-én repülhetünk el a Peremvidékre, mintha a Star Wars: Battlefront eleddig nem is ott játszódott volna. A DLC ára 14,99 dollár, azaz nagyjából 4000 forint lesz. Természetesen a 49,99 dolláros (kb. 14 ezer forintos) Season Passnak részét képezi.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!