• A Star Wars: Battelfront már előrendelhető
  • A Digital Deluxe Edition 69,99 dollárba kerül
  • A mezei kiadás 59,99 dollárba
  • Az előrendelők ingyen megkapják a Battle of Jakku DLC-t, amely a 7. részhez köthető

A Star Wars: Battlefront nem holnap fog megjelenni, ám ez nem akadályozza meg az EA-t abban, hogy a rajongóknak és a türelmetlen játékosoknak ne biztosítson előrendelési lehetőséget. Az Originen, az Amazonon és a GameStopon már le is adhatjuk a rendelésünket.

Az előrendelés természetesen extrákkal is jár, így például előbb hozzáférésünk lesz Az ébredő Erő új bolygóján, a Jakkun vívott csatához, amelyet az ingyenes Battle of Jakku DLC dolgoz fel. Az Első Rend vagy az Ellenállás oldalán két helyszínen vívhatunk meg egymással a Tatoonine-hoz hasonló sivatagbolygón. A DLC-hez az előrendelők már december 1-jén hozzáférhetnek, míg mindenki más számára csak december 8-án lesz hozzáférhető.

Az Originen  69,99 dollárért (nagyjából 20 ezer forit) hozzáférhető Digital Deluxe Editionban ezen felül a mink lesz öt játékbeli elem, mint Han Solo klasszikus fegyvere, a DL-44 pisztoly, az ion gránát, az ion torpedó, az ion sokk és a Victory nevű emote. A Star Wars: Battlefront mezei változata 59,99 dollrába, azaz nagyjából 18 ezer forintba fog kerülni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!