Már korábban is hallottunk a június 21-én érkező Bespin DLC-ről, ami Cloud City csodálatos világába repít el minket, és ahol két új hős csatlakozik a Star Wars: Battlefront egyre népesebb csapatához. Az egyik a város (ex-)korményzója, A Birodalom visszavágban, A Jedi visszatérben és a Lázadókban Billy Dee Williams által megformált Lando Calrissian. A másik pedig az említett két filmben és A klónok háborújában feltűnt fejvadász, Dengar.

Persze az új helyszín új járművet is rejt magában, vagyis a csaták közben lesz lehetőségünk beugrani a jellegzetes ikertörzsű Cloud Carba. A város számos területét meglátogathatjuk, köztük az Administrator’s Palace-t. Két új fegyvert is kapunk, az X-8 Night Sniper és az EE-4 sugárvető képében.

Dengar az első olyan hős, ami nehézfegyvert használ, méghozzá egy DLT-19-est, míg Lando inkább jó svindlerként a piszkos trükkök híve lesz, bár azért a lézerstukkerrel is egész jól bánik.

star-wars-battlefront-bespin.jpg

Az EA ígérete szerint az E3 2016-on további információkat kapunk a Star Wars: Battlefront jövendőbeli tartalmáról, így a Star Cardokról, a módokról és valószínűleg a Halálcsillagot feldolgozó DLC-ről.