• Nem lesz osztott képernyő PC-n
  • Az Y-szárnyú nem játszható, támogató egység lesz
  • Az AT-ST-ket a jármű Power Upokkal érhetjük el
  • A jármű Power Upok csak limitált ideig érhetőek el

Már korábban említette a DICE, de most az EA FAQ-ja meg is erősítette, hogy nem lesz PC-n osztott képernyős lehetőség a Star Wars: Battlefront Missons játékmódjában. Mint ismeretes, a Missions alatt lesz lehetőségünk offline vagy online egyedül vagy egy barátunkkal párban harcba indulni a csillagok háborújában. Ám lokálisan csak a PS4 és az Xbox One támogatja a kétszemélyes adok-kapokot.

Az is kiderült a FAQ-ból, hogy bármi, amit teszünk a Missions alatt, az nem szolgálja a többjátékos karrierünket, nem fogunk fejlődni tőle, viszont az egyszemélyes móka alatt megszerzett creditet elkölthetjük extra cuccok feloldására.

Továbbá megtudtuk, hogy Y-szárnyút nem vezethetünk, eme bombázó csak nem játszható támogató szerepet tölt be. A Walker Assault játékmódban pedig úgy tehetünk majd szert AT-ST lépegetőre, hogy meg kell keresnünk az azt behívó Power Upot. Amint megszereztünk egy ilyet, minél hamarabb aktiválnunk kell, az időkorlát lejárta után ugyanis elveszik – a készítők így próbálják meg fenntartani a játék egyensúlyát.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!