Amy Hennig csatlakozott a Visceral Games csapatához, ahol a Star Wars játék fejlesztésében fog részt venni. Na de ki az az Amy Hennig? -- merülhet fel sokakban a kérdés, főleg azokban, akik PC-s körökben mozognak, ám az elkötelezett PS-rajongók számára egészen biztosan ismerősen csenghet ez a név, ugyanis Henning vetette papírra a három, asztali konzolos Uncharted történetét, s állítólag a negyediken dolgozott, mikor március elején kilépett a Naughty Dogtól.

„Az elmúlt pár hétben sokat beszélgettem Amyvel arról, hogy mi legyen az első projektje.” -- mondta Steve Papoutsis, a Visceral Games alelnöke -- „Több különböző irányba is elindulhattunk volna, de éreztem, hogy mi izgatja igazából ezzel a lehetőséggel kapcsolatban, és ez a Star Wars volt. Amy egy nagy rajongó, mi pedig pont egy Star Wars játékot készítünk; mikor belegondoltunk a lehetőségekben, csak még izgatottabbak lettünk.”

Azt egyelőre még nem tudni, hogy milyen Star Wars játék készül a Visceral Games berkeiben, de miután a stúdió akciójátékokban jeleskedik -- és Amy Hennig is ilyen programokon dolgozott -- várhatóan nem fognak hirtelen más stílusban gondolkodni. Az EA-nél egyébként még a DICE és a BioWare készít Star Wars játékot.

amy-hennig-alt.jpg