A Star Wars Jedi: Fallen Order a Republic Commando óta a legjobb játék Star Wars témában, de sajnos a Respawn benne hagyott néhány kisebb-nagyobb hibát. A kisebb grafikai glitch-ekkel az ember nem törődik sokat, de amikor olyanba fut, ami miatt nem tud tovább haladni, na az leverheti az ékszíjat.

Ilyen volt az a tervezői hiba is, amikor a játékos képes volt olyan helyre navigálni Calt, ahová még nem szabadott eljutnia – ez rossz esetben az egész játék elölről kezdését eredményezhette.

Szerencsére ez már a múlté, Dathomiron már nem tudunk átugrani oda, ahová a duplaugrás képesség hiányában nem is szabadna tudnunk átugrani – ez okozta a fent ecsetelt súlyos problémát. Egyebek mellett ezt javította ki a legújabb patch. A másik jelentős változás az Erőt jelző csíkon érhető tetten, ezt ugyanis a jobb láthatóság miatt átszínezték.

Visszakerült a helyére egy Dathomirról eltűnt híd, ami elérhetetlenné tett pár helyet, és kiirtották azt a bugot is, ami olykor megakadályozta a bolygó elhagyását, és immár a kétpengéjű fénykard megtalálását sem akadályozza glitch (zűrös egy hely volt ez a Dathomir, az fix).

A Tomb of Eilramban sem fognak már elakadni a falban a gömbök, és az ezekhez kapcsolódó fejtörőt más hibák sem fogják már akadályozni. Továbbá javítások történtek Ilumon, Kashyyykon és Boganón is, és BD-1 sem fog már kámforrá válni olykor-olykor.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!