• Az EA állítólag dolgozik a Star Wars: Knights of the Old Republic újragondolásán
  • Valószínűleg nem a BioWare készíti a játékot

Néhány éve már lehetett hallani egy új Star Wars: Knights of the Old Republic-játékról, akkor azonban maga a fejlesztő BioWare erősítette meg, hogy csak egy prototípusig jutottak. Könnyen lehet azonban, hogy az EA egy másik csapattal tényleg visszahozza a kétezres években megjelent szerepjátékot.

star-wars-knights-of-the-old-republic-keszul-a-remake.jpg

A Cinelinx két egymástól független forrásra hivatkozva azt írja, hogy készül a KotOR remake-je. Pontosabban nem egy hagyományos remake-ről van szó, sokkal inkább újragondolásról, amely átvesz dolgokat az első két játékból, ugyanakkor az aktuális Star Wars-kánonba is igyekszik beilleszkedni.

Az oldal úgy véli, hogy jó eséllyel nem a BioWare keze van a dologban, hiszen az austini részleg az Anthemen, illetve annak a rebootján dolgozik, az edmontoni csapatnál pedig a Dragon Age 4 mellett egy új Mass Effect-projekt beindításán szorgoskodnak a híresztelések szerint. Mindez persze csak találgatás, épp úgy, mint a Project Luminous pletykák, de egy biztos: a Fallen Order sikere után az EA biztosan igyekezni fog mindent kisajtolni a Star Wars-jogokból.