• Ősszel jön az Onslaught kiegészítő
  • Két új bolygó kap benne helyet
  • Lehetőségünk lesz oldalt váltani
  • Új szintkorlát, felszerelések és tárgyslot is jön

A 2016-os Knights of the Eternal Throne megjelenése után újra kiegészítővel bővül a Star Wars: The Old Republic. A szeptemberben érkező Onslaught-ban újraindul a Sith Birodalom és a régi Köztársaság között a háború, amelynek során választhatunk, hogy hűek maradunk vezetőinkhez, vagy eláruljuk őket és a másik oldalnak nyújtunk további segítséget.

star-wars-the-old-republic-onslaught.jpg

Az Onslaught két új bolygót csap hozzá a Galaxishoz. Az egyik A klónok háborújában már látott Onderon, innét származik a mindkét animációs sorozatban és a Zsivány Egyesben is szerepet vállaló Saw Garrera. A második világ viszont teljesen új a Star Wars univerzumban. Ez a Mek-Sha, egy töltőállomás, ami egy kibányászott aszteroidában épült fel, és a Hutt Kartell kezében van. Szóval békés adófizető polgárok helyett csempészek, kalózok, kereskedők, menekültek és fejvadászok lakják.

Han Solo szülővilága, a Corellia kap egy új Flashpointot, míg az Onderon legnagyobb holdján, a Dxunon egy bármikor végrehajtható Operationnel gazdagodunk. Emellett kapunk egy új felszerelés slotot, ez lesz a „tactical item”. Ebbe a képességeket átalakító mütyűrök kerülhetnek. Az új szetteket megszerezhetjük PvP, PvE és Galactic Command alatt, vagy akár craftolással is.

star-wars-the-old-republic-onslaught-nautolan.jpg

Továbbá kapunk egy új fajt, a nautolant. Eme csápos idegenek nem ismeretlenek, A klónok támadásában, A klónok háborújában és A Sith-ek bosszújában szereplő Kit Fisto Jedi lovag is ebbe a fajba tartozott. Továbbá a szintkorlátot 75-re növelik.