A Legacy of Kain egyike azon sorozatoknak, amire nagyon ráférne már egy folytatás, vagy minimum egy reboot, hiszen az Eidos csapata egy friss, élvezetes és nagyon összetett világot kanyarított a játékok köré -- és nem utolsósorban a játékmenet is pazar volt. Aki arra adta a fejét, hogy elmerüljön a vámpírok által benépesített, viszályoktól terhes, véres világban, annak hosszú órákig tartó szórakozásban volt része, miközben változatos ellenfelekkel harcolhatott, színes múltú helyszíneken, amiket öröm volt felfedezni.

Sajnos egyelőre nyilvánosan nincsenek tervek arra vonatkozóan, hogy a közeljövőben elkészüljön egy új rész, s noha korábban felröppent egy újraindítás híre, ebből végül nem lett semmi. Más nem tehetünk, csak várni, illetve elővenni a régi játékokat, melyek egy része épp most került fel a Steamre, mégpedig nyomott áron.

A Square Enix a hivatalos blogján jelentette be, hogy a Valve piacterére felkerült a Legacy of Kain: Soul Reaver, a Legacy of Kain: Soul Reaver 2 és a Legacy of Kain: Defiance, melyeket egyenként 10 euróért tölthetünk le. Arról még nincs hír, hogy a Kain történetére koncentráló Blood Omen első és második része mikor kerül fel.