• Csak a sorozatbeli karakter szereti a gofrit
  • Az őt játszó színésznő nem
  • Majdnem el is hányta magát tőle

A WIRED YouTube-csatornán futó Auto Complete Interview szegmensének egyik legutóbbi részében Millie Bobby Brown elárulta, hogy az egyik legfontosabb dolog, amiben különbözik a Stranger Things-es karakterétől, Tizitől, az a gofri iránti érzései. A sztár elmondása szerint annyira utálta a gofrievést, hogy a forgatáson szüksége volt egy külön vödörre, amibe beleköphette az összeset. "Nem, nem szeretem. Az emberek azt hiszik, hogy igen, de a Stranger Thingsben volt mellettem egy kis vödör, amibe beleköptem, mert nem tudtam lenyelni a gofrit… majdnem elhánytam magam." – mesélte a 18 éves színésznő.

aaaaqvut31omym1tooygybmn3jmc1-1rppju4wfud02pyqwaxgpmht2kqfxncjtngn7aaemj7xaiqka31pl9znpsqls5tth6p9lizwmukbxt2kxvc0yhmhlp4tqgmns8xhau4te2sozjxafzjuvp-fwzxerv.jpg

(Kép forrása: netflix.com)

A David Harbour által alakított Hopper a korábbi évadokban magához vette Tizit, de a 4. évadban a karakterek a finálé utolsó pillanatáig különváltak. Most, hogy Tizi és Hopper végre újra együtt vannak, a Stranger Things 5. évada a két karakter közötti dinamikát fogja jobban feltárni, és többet mutathat be arról, hogy Hopper a lány pótapjaként viselkedik. Bármennyire is szívmelengető lesz kettejük kapcsolata, Vecna (Jamie Campbell Bower) továbbra is fenyegetést jelent, akárcsak az Elmenyúzó, akit először a 2. évadban mutattak be.