• Millie Bobby Brown úgy érzi, hitelesen tudná eljátszani Britney Spears-et egy életrajzi filmben
  • Az énekesnő azonban rögtön közölte, hogy még nem halt meg, hogy feldolgozzák az életét

Millie Bobby Brown a hamarosan lezáruló Stranger Things sorozatból kifelé kacsintgatva keresi a lehetőségeket színészi adottságai kivirágoztatására. Tizi és az újfent sikeres Enola Holmes megformálójának a neve felmerült már egy új Star Wars produkció kapcsán, most pedig arról beszélt a tizennyolc éves színésznő, milyen szívesen alakítana valóságos személyt, játszana életrajzi filmben.

Brown egész pontosan Britney Spears bőrébe bújna. „Az ő története megérint. Úgy nőttem fel, hogy az ő videoklipjeit és fiatalkori interjúit néztem” – magyarázta Drew Barrymore talk show-jában. „Nem ismerem [Britney-t], viszont amikor a képeire tekintek, úgy érzem, hogy hitelesen el tudnám mondani a történetét, és csak az ő történetét.”

collage.jpg
(A képek forrása: Hello Magazine, MacZoly Blog)

Brown felvetésére azonban már meg is érkezett a csattanós válasz. „Azt hallom, hogy emberek filmet készítenének az életemről. Barátom, még nem haltam meg!” – írta közösségi oldalán az énekesnő. A fenti sorok talán megváltoztatják Brown szándékát, Hollywoodban viszont úgy tűnik, csúcsára ér a (zenész) életrajzi filmes hullám. Ti mit gondoltok a biopic műfajáról? Örülnétek egy Millie Bobby Brown főszereplésével készülő Britney mozinak?

TOVÁBBI ZENÉSZFILMEK

Ha további zenész-zenekaros filmekre vágytok, mostanában alaposan el vagyunk eresztve hasonszőrű produkciókkal. A Bohém Rapszódia sikere után Elton JohnDavid BowieAretha FranklinBob DylanLionel RichieCéline DionJudy Garland, a Mötley Crüe, a Sex Pistols és Elvis Presley is mozivászonra vagy képernyőre került. A Netflix dokumentumfilmmel tisztelgett Britney SpearsKanye West és The Notorius B.I.G. előtt, az Apple TV+ Billie Eilish életébe engedett betekintést, oknyomozó anyagot láthattunk Jackoról, a Foo Fighters pedig egy horrorfilmben tűnt fel.

Elég lassan haladnak a munkálatok, mindenesetre az utóbbi években bejelentettek már PrinceMichael JacksonRobbie WilliamsBob Marley és két Amy Winehouse biopic-et. Madonna saját magát rendezné, Daniel Radcliffe Weird Al Yankovic bőrébe bújik. Érkezik továbbá egy Bee Gees mozi. Scorsese a Grateful Dead kultikus gitárosa, Jerry Garcia, majd Spielberg oldalán a legendás karmester, Leonard Bernstein életét mutatja be. Illetve készül egy Prodigy doksi is. Ti melyiket várjátok a legjobban?