• Augusztus 25-én debütál a Hulu műsorán Mike
  • Amerika társadalmi problémáit mutatják be Tyson karrierjén keresztül

Az amerikai sztársportoló-karrierek egyik legjellegzetesebbike Mike Tysoné. A vad stílusáról, túlkapásairól és botrányairól hírhedt bokszoló pályáját gyerekkorától egészen a világbajnoki címig és bírósági ügyekig követik az alkotók. Köztük a produceri feladatokat ellátó Margot Robbie, illetve az Én, Tonya, valamint a Pam és Tommy révén az életrajzi műfajban már bizonyított, tavaly a Szörnyellával sikert arató Craig Gillespie rendező.

mv5bnty3ndu1mtqtymvini00nwuyltg0nmetytfmn2vhyzq2ztvhxkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Augusztus 25-én debütál a nyolc epizódos sorozat a Hulun, aminek ma befutott magyar nyelvű előzetese. Mike Tysont a Holdfény, a Predator - A ragadozó és a Madarak a dobozban színésze, Trevante Rhodes alakítja. A hivatalos leírás szerint a sorozat a bokszoló életén keresztül veszi górcső alá Amerika vagyoni különbségeit, etnikai problémáit, a sztárkultusz árnyoldalait, a média hatalmát vagy épp a nőgyűlölet jelenségét.

Készül egy másik minisorozat is Mike Tyson életéről, Jamie Foxx főszereplésével és Martin Scorsese produceri égisze alatt. Ti melyik sorozatot látnátok inkább? Hogy tetszik nektek a Mike előzetese? Írjátok meg kommentben!