• Június 8-án debütál a Mindent egy lapra a Netflixen
  • Egy lecsúszott kosáredző kivételes fiatal tehetséget szerződtet csapatába
  • Ez az utolsó esélyük, hogy bebizonyítsák, ott vannak a legjobbak között
  • Főszerepben Adam Sandler, Ben Foster, Robert Duvall és Juancho Hernangómez

A Csiszolatlan gyémánt után alaposan felbolydult a nemzetközi filmvilág, Adam Sandler elhagyta évtizedek óta építgetett vígjátéki karakterét és a dilinyós humort. A Netflix ismét megadta a lehetőséget a közkedvelt színésznek, hogy komolyabb történetben jelenjen meg: június 8-án debütál a szolgáltató kínálatában a Mindent egy lapra című sportfilm.

A Ben Affleck The Way Back című 2020-as munkáját idéző alkotás főhőse egy lecsúszott kosárlabda edző, aki utolsó szalmaszálként próbálja felépíteni aktuális csapatát. Amikor kivételes tehetségre bukkan, megcsillan a siker lehetősége. A hányattatott sorsú fiúból azonban csak rengeteg munka és nehézség árán faraghat ambiciózus profi játékost.

mv5bn2yzmmnhywyty2zhys00ode5ltg2ntytzmyzywewogyxmmmwxkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A filmben Sandler mellett feltűnik Ben Foster (A préri uraiBörtönvonat Yumába) és Robert Duvall (A keresztapaApokalipszis most) is, míg a fiatal tehetséget az NBA-s Utah Jazz spanyol játékosa, Juancho Hernangómez alakítja, a producerek között pedig ott van LeBron James. Rövid előzetese után újabb feliratos kedvcsináló érkezett.