• Június 10-én debütál a Mindent egy lapra a Netflixen
  • Egy lecsúszott kosáredző kivételes fiatal tehetséget szerződtet csapatába
  • Ez az utolsó esélyük, hogy bebizonyítsák, ott vannak a legjobbak között
  • Főszerepben Adam Sandler, Ben Foster, Robert Duvall és Juancho Hernangómez

A Csiszolatlan gyémántban Adam Sandler megvillantotta sokáig titkolt tehetségét. 2019-ben ódákat zengtek a dilinyós humor képviselőjeként ismert színész árnyalt alakításáról. Most itt a lehetőség, hogy ismét komolyabb szerepben bizonyítson. Június 10-én debütál következő netflixes produkciója, a Mindent egy lapra (Hustle) című sportfilm.

A történet Ben Affleck The Way Back című 2020-as munkáját idézi: egy lecsúszott kosárlabdaedző utolsó lehetőségként próbál csapatával bejutni a legjobbak közé. Amikor felfedez egy kivételesen tehetséges játékost, megcsillan a remény. A hányattatott sorsú fiút sikerül elhoznia az Államokba, ott azonban komoly munka vár rá, pusztán adottságaival nem tud kiemelkedni a profi mezőnyben.

hustle-002.jpg
(A kép forrása: New York Post)

A filmben Sandler mellett feltűnik Ben Foster (A préri urai, Börtönvonat Yumába) és Robert Duvall (A keresztapa, Apokalipszis most) is, míg a fiatal tehetséget az NBA-s Utah Jazz spanyol játékosa, Juancho Hernangómez alakítja, a producerek között pedig ott van LeBron James. Alább láthatjátok az első magyar feliratos előzetest.