• Spaceman of Bohemia főhőse a galaxis túlvégére utazik egy küldetésre
  • Közben a felesége várja a Földön
  • A cseh képregényt adaptáló film főszereplőit Adam Sandler és Carey Mulligan alakítják

Az űrutazás komoly dolog, hiszen a hosszú kaland során otthon hagyjuk szeretteinket. Többek közt erről a drámáról szólt Az első ember, az Ígérem, hogy visszatérek, illetve a Netflix Adam Sandler főszereplésével közelgő sci-fije. Az azonos című cseh képregényt adaptáló Spaceman of Bohemiaban a Sandler alakította főhős a galaxis túlvégére utazik, hogy misztikus ősi port gyűjtsön, míg párja várja haza.

Úgy tűnik, hogy a Csiszolatlan gyémánt után újra komolyabb hangvételű szerepét vállal tehát Adam Sandler. A filmet a több David Bowie videoklipet és az HBO-s Csernobilt készítő svéd Johan Renck rendezi, míg a forgatókönyvet a 2012-es I Don't Want to Kill Myself című vígjáték szkriptjét jegyző Colby Day írja.

adam-sandler-1200by667.jpg
(A kép forrása: The Envoy Web)

Ugyan a produkció még nagyon előkészületi fázisban áll, kiderült, hogy Carey Mulligan játssza a főhős feleségét, aki várja haza a férfit. A 2009-es Egy lányról című mozival ismertté váló színésznő egyébként lehet, hogy Oscar-díjjal a zsebében érkezik majd a forgatásra, hiszen az Ígéretes fiatal nőben nyújtott alakításáért jelölték az aranyszobrocskára.