• Madonna rendezné a saját magáról szóló életrajzi filmet
  • Diablo Cody-val (Juno, Pszichoanyu, Ördög bújt beléd) írja a forgatókönyvet
  • Eredetileg Florence Pugh-t szemelte ki a főszerepre
  • Azóta meghallgatáson járt Sydney Sweeney, Barbie Ferreira és Julia Garner is

A zenész életrajzi filmek korát éljük, nem meglepő hát, az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb előadójának számító Madonna neve is előkerült Hollywoodban. Annál szokatlanabbnak tűnik, hogy az énekesnő maga rendezné a saját pályájáról szóló opuszt. A popszakma legbüszkébb tagja a főszerepet azért szerencsére hivatásos színészre bízná, a Consequence jelentése szerint pedig már el is kezdődött a casting.

pid-1177madonnavogue.jpg
(A kép forrása: YouBeauty)

A portál értesülései szerint az Eufória üdvöskéi, a Cassie és Kat szerepében megismert Sydney Sweeney és Barbie Ferreira, illetve az Ozarkban látható Julia Garner is túl van a meghallgatáson. Madonna a közkeletű pletykák szerint Florence Pugh-t szemelte ki a szerepre, utóbbit mégsem szerződtették. Egy biztos: a popsztár Diablo Cody-val (JunoPszichoanyuÖrdög bújt beléd) közösen írja a forgatókönyvet. Ti kit látnátok szívesen Madonna szerepében?

collage1.png
(A képek forrása: IMDB, Heyalma, People)

Ha további zenész-zenekaros filmekre vágytok, mostanában alaposan el vagyunk eresztve hasonszőrű produkciókkal. A Bohém Rapszódia sikere után Elton JohnDavid BowieAretha FranklinBob DylanLionel RichieCéline DionJudy Garland és a Mötley Crüe is mozivászonra vagy képernyőre került. A Netflix dokumentumfilmmel tisztelgett Britney Spears, Kanye West és The Notorius B.I.G. előtt, az Apple TV+ Billie Eilish életébe engedett betekintést, oknyomozó anyagot láthattunk Jackoról, illetve készül egy Prodigy doksi is.

Elég lassan haladnak a munkálatok, mindenesetre az utóbbi években bejelentettek egy Prince, egy Michael Jackson, egy Robbie Williams és két Amy Winehouse biopic-et. Daniel Radcliffe Weird Al Yankovic-filmje mellett érkezik egy Bee Gees mozi, A Sex Pistols pályáját Danny Boyle dolgozza fel, Scorsese a Grateful Dead legendás gitárosa, Jerry Garcia életét mutatja be, Baz Luhrmann Elvis-t varázsolja vászonra, a Foo Fighters pedig egy horrorfilmben tűnik fel hamarosan. Ti melyiket várjátok a legjobban?