Kérjük jelentkezz be!

Befutott Baz Luhrmann Elvis filmjének előzetese

A nagy Gatsby és a Moulin Rogue! rendezője dolgozza fel a rock and roll királyának történetét. Előzetesen az Elvis életrajzi film.
  • Előzetest kapott Baz Luhrmann (Rómeó és JúliaMoulin Rouge!A nagy Gatsby) Elvis filmje
  • A főhőst Austin Butler (Volt egyszer egy… Hollywood), menedzserét Tom Hanks alakítja
  • Mozipremier 2022. június 24-én

Az elmúlt években sorra érkeztek az egy kaptafára készült zenész életrajzi filmek. Baz Luhrmann Elvis rendezéséről egyelőre nehéz megmondani, hogy ki tud-e lépni a klisék közül, első előzetese mindenesetre erőteljes moziélményt ígér. A romantikus történeteneket és a musical műfaját ügyesen ötvöző Luhrmann egyébként is csak akkor ragad kamerát, amikor mondanivalója támad. A Rómeó és Júlia és a Moulin Rouge! direktora A nagy Gatsby 2013-as adaptációja óta most először jelentkezik egészestés munkával.

screen-shot-2022-02-17-at-120407-pm.png
(A kép forrása: Variety)

A kedvcsináló alapján karrierjének kezdetétől követhetjük Elvis Presley munkásságát, életének későbbi szakaszából viszont nem látunk képeket. Érdekesség, hogy fontos szerepet kap az Austin Butler (Volt egyszer egy… Hollywood) megformálta énekes menedzsere is, akit Tom Hanks alakít. Kettejük gyerekkorának hasonlóságait hangsúlyozzák az alkotók. Nektek hogy tetszik a trailer?

Ha további zenész-zenekaros filmekre vágytok, mostanában alaposan el vagyunk eresztve hasonszőrű produkciókkal. A Bohém Rapszódia sikere után Elton JohnDavid BowieAretha FranklinBob DylanLionel RichieMichael JacksonCéline Dion, Judy Garland és a Mötley Crüe is mozivászonra vagy képernyőre került. A Netflix dokumentumfilmmel tisztelgett Britney SpearsKanye West és The Notorius B.I.G. előtt, az Apple TV+ Billie Eilish életébe engedett betekintést, de készül egy Prodigy doksi is.

Elég lassan haladnak a munkálatok, mindenesetre az utóbbi években bejelentettek egy Prince, egy Michael Jackson, egy Robbie Williams és két Amy Winehouse biopic-et, továbbá érkezik egy Bee Gees mozi, illetve Daniel Radcliffe Weird Al Yankovic bőrébe bújhat. A Sex Pistols pályáját Danny Boyle dolgozza fel, Scorsese a Grateful Dead legendás gitárosa, Jerry Garcia életét mutatja be, a Foo Fighters pedig hamarosan feltűnik egy horrorfilmben. Ti melyiket várjátok a legjobban?

Támogass minket!