• 70-es években játszódó horrorfilmmel jelentkezik az A24 stúdió
  • Idős texasi pár biztosít lakhelyet és forgatási helyszínt egy fiatal szexfilmes stábnak
  • Március 18-án debütál az X

Az A24 a legérdekesebb színfolt jelenleg az amerikai filmgyártás térképén. Szórakoztató, egyben újszerű történeteikhez neves alkotók és színészek mellett főként feltörekvőknek igyekeznek lehetőséget nyújtani. A világítótorony, az Örökség, a Fehér éjszakák, a Lady Bird, a Csiszolatlan gyémánt és A boszorkány nevével fémjelzett stúdió új sikerprodukciója az X lehet. Ti West (V/H/S) rendezése ügyesen vegyíti a felnőttfilmek, a dokumentarizmus és elsősorban a horror elemeit.

A hetvenes években játszódó történet szerint egy texasi farmer biztosít lakhelyet és forgatási helyszínt egy szexfilmeket készítő stábnak. A hőseinket befogadó idős pár érdeklődése azonban egyre eszelősebb viselkedésbe hajlik, míg életveszélybe nem kerülnek a fiatalok. Alább láthatjátok a tengerentúlon március 18-án debütáló mű hidegrázós előzetesét. Reméljük, hazánkba is eljut majd a film.

Mások mellett az új Sikolyban és Tim Burton közelgő Wednesday Addams sorozatában játszó Jenna Ortega, a 2018-as Sóhajokból ismert Mia Goth, valamint Kid Cudi alakítják a főszereplőket. A film egyik producere az Eufória és a Malcom és Marie író-rendezője, Sam Levinson, míg a zenét a kortárs dark wave-gót rock királynője, Chelsea Wolfe jegyzi.

mv5bztu0zgu3mjgtywe0my00nwu5lthjnzytmju0yji0odq0zgmyxkeyxkfqcgdeqxvymzm2odu4mziv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)