• Kedden debütál a Britney vs Spears a Netflixen
  • „Nincs több titok” – áll a leírásban
  • Az eddig bűnügyi doksikat jegyző Erin Lee Carr a rendező

Az utóbbi hónapokban Britney Spears nehéz sorsától és családi-jogi harcaitól volt hangos a sajtó. Hol van már a kétezres években a felhőtlen szórakozást hirdető diáklány imidzse? Nem véletlenül készítette el a Hulu a nagy port kavart Framing Britney Spears-t, ami mellé hamarosan odatehetjük a Netflix találóan Britney vs Spears címre keresztelt dokumentumfilmjét is.

Az eddig bűnügyi dokumentumfilmeket készítő Erin Lee Carr friss rendezéséhez, aminek munkálatai egyébként már a Hulu említett produkciója előtt megkezdődtek, befutott az első előzetes is. Szeptember 28-tól „nincs több titok, nincs több hallgatás” – áll a szolgáltató leírásában. Ti megnézitek majd az életrajzi-tényfeltáró munkát?

Ha további zenész-zenekaros filmekre vágytok, az utóbbi években bőven el vagyunk és hamarosan még jobban el leszünk eresztve hasonszőrű produkciókkal. A Bohém Rapszódia után Elton JohnDavid BowieAretha FranklinBob DylanLionel RichieMichael Jackson és a Mötley Crüe is mozivászonra vagy képernyőre került. A sor viszont még közel sem teljes, hiszen készül egy Prince- és két Amy Winehouse-biopic, illetve 2021-ben is már féltucatnyi hasonló filmet mutattak vagy jelentettek be: egy Amy és a fenti mellett két Britney Spears doksiról, a Netflix The Notorius B.I.G. előtt tisztelgő produkciójáról, egy Bee Gees moziról, valamint Billie Eilish, a Prodigy és Robbie Williams pályáját feldolgozó művekről adhattunk hírt az elmúlt három hónapban.

britney-vs-spears-netflix.jpg
(A kép forrása: Variety)