Jelentem, immár még egy mozaikdarab a helyére került, ám ennek szerintem nem sokan fognak örülni. A Midway hivatalos fórumán, a sok-sok noszogatást megunva az Echo77 nevű moderátor előállt a farbával, azaz a Stranglehold MINIMÁLIS rendszerkövetelményeivel, már ami persze a PC-t illeti. Nagy levegőt, mert ez az igazi fojtófogás, aminek olvastán benn fog szorulni a szusz!

  • Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows kompatibilis)
  • Dual Core (kétmagos) processzor
  • 2 GB RAM
  • Nvidia 7800 vagy nagyobb / ATI x1300 vagy nagyobb
  • 15 GB szabad merevlemezhely
Utóbbira a magyarázatot is megadta barátunk: a Woo mester által rendezett videoklipek fogják zabálni rendesen a helyet (bár jelzem, ebben az esetben nem értem, azokat miért nem lehet a DVD-ről beolvasni). Az Nvidia kártyára vonatkozó kitétel picit fura, de nagyjából azért képben lehetünk a dologgal kapcsolatban.

Akinek esetleg odahaza van Xbox konzolja, máris belekukkanthat a cuccba, ugyanis a Live rendszeren keresztül letölthető a demó, mely szerény 1.28 GB méretű, lassításokkal, Chow Yun-Fattal és idomított fehér galambokkal együtt. Remélem, ezt hamarosan egy PC-s bemutató is követi majd - bár személy szerint én, ha igaz a fenti követelményrendszer, azzal sem fogok túl sokra menni...