• Felfedtek három új harcost
  • Akik közül kettő már régi ismerős
  • Lily viszont teljesen új, egyedi karakter

A Capcom három nagy meglepetéssel szolgált a tegnap esti State of Play-en, köztük Zangief, Cammy és egy új harcos, Lily bemutatásával. Mindhárom karakter érkezik a Street Fighter 6-ba, hogy megmérkőzzön olyanokkal, mint Ryu, Chun-Li és Jamie. Zangief egy hatalmas orosz birkózó. A videó az összes jellegzetes mozdulatát bemutatja, köztük a Flying Power Bombot, a Spinning Piledriver-t és a Cyclone Lariat-ot. Cammy eközben még mindig a Delta Red különleges alakulat tagja, de Zangieftől eltérően teljesen új ruhatárral rendelkezik, ami sokkal jobban is áll neki.

Lily egy érdekes szereplője lesz a Street Fighter 6 szereplőgárdájának. A hajpántján lévő tollal feltűnően hasonlít T. Hawkra, és a Capcom oldala megerősíti, hogy ő is a Thunderfoot törzs tagja. A tavalyi kiszivárogtatásban azt állították, hogy Lily rokona T. Hawknak, sőt, akár még a lánya is lehet. Zangief, Cammy és Lily révén a Street Fighter legújabb epizódjának 18 harcosból álló névsora immár teljes. Minden bizonnyal azonban még többen is érkeznek, hiszen a Street Fighter 5-ben is számos DLC harcos érkezett a megjelenés után. A Street Fighter 6 június 2-án jelenik meg.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.