A prémium minőségű Acer Chromebook Spin 714 nagy teljesítményű, 12. generációs Intel Core processzorokkal, strapabíró dizájnnal és gyorsan tölthető, dokkolható USI stylus tollal rendelkezik, hogy kihasználja a 14 hüvelykes 16:10 WQXGA (2560x1600) vagy WUXGA (1920x1200) kijelző előnyeit.

Az Acer Chromebook Tab 510 egy rendkívül tartós táblagép, amelyet Snapdragon ® 7c Gen 2 Compute Platform hajt, és könnyen lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy útközben is hatékonyak maradjanak a katonai szintű tartósság és az opcionális LTE védelme révén.

A Predator Helios 300 SpatialLabs Edition szemüveg nélküli, sztereoszkópikus 3D-t hoz a játékok világába, több mint 50 modern és klasszikus címet támogatva bevezetéskor. Az akár 12. generációs Intel ® Core ™ i9 processzorokkal és NVIDIA ® GeForce RTX ™ 3080 laptop GPU-kkal a Predator Helios 300 SpatialLabs Edition a gamer laptopok vadállata.

Két új, fenntartható tervezésű Aspire Vero laptop a legújabb 12. generációs Intel ® Core ™ processzorokkal, 14 és 15 hüvelykes Full HD kijelzőkkel és vonzó új színváltozatokban érkezik. Az elegáns Veriton Vero all-in-one (AIO) asztali számítógép vállalkozások számára 24 hüvelykes Full HD IPS kijelzővel és vékony keretes kialakítással rendelkezik, amely 88%-os kijelző-káva arányt biztosít.

acer-spatiallabs-view-asv15-1b-lifestyle-01.jpg

A SpatialLabs sztereoszkópikus 3D-termékek kínálata egy pár új, önálló, hordozható kijelzővel bővül az alkotók és játékosok számára. Az Acer SpatialLabs View áthidalja a professzionális szakadékot, sztereoszkópikus 3D-t hozva a számítógépes játékokba, a médiatartalmakba, sőt még a felhasználók által generált tartalmakba is.

Az Acer Spin 5 egy Intel Evo alapú notebook 14 hüvelykes 16:10 WQXGA érintőképernyővel, amelyet azok számára terveztek, akiknek kellően erős, elegáns készülékre van szükségük a kreatív projekteikhez.

Az Acer a TravelMate P4 és TravelMate Spin P4 sorozatú üzleti laptopjait a legújabb 12. generációs Intel ® Core ™ vPro ® vagy AMD Ryzen ™ PRO processzorokkal szállítja.

Az újdonságokat itt videóban is megnézhetitek: