Szebb lesz a WoW?Még múlt hónapban írtunk arról egy hírt, hogy különböző konzolparancsokkal némileg tuningolni lehet a Warcraft világát, de nem olyan nagymértékben. Növelhetjük a növények számát, és szebbé varázsolhatjuk az árnyékokat, persze mindezt a teljesítmény rovására.

De ennyi persze nem elég egy korosodó játékhoz -- hiába a jó és addiktív játékmenet, azért néhány játékos szemét még is csak szúra a grafika elmaradottsága. Ez a hátrányosság különösen szembeötlő, ha vetünk egy pillantást az Age of Conanra, ami hamarosan DirectX 10 támogatást is kap, ezzel pedig még nem büszkélkedhet a Blizzard gyermeke.

Az Eurogamer oldal J. Allen Brackkel készített egy interjút, amiben felvetették, hogy talán jó ötlet lenne, ha kompletten kicserélnék a játék grafikus motorját. Ezt a felvetést azonban a produkciós vezető nem fogadta tárt karokkal, mert szerinte amikor az Ultima Online-nál és az Everquestnél hasonlóval próbálkoztak, a felhasználók rossz szemmel nézték a technikai problémákat, és inkább a régebbi klienssel játszottak, mert azzal nem volt annyi gond. Viszont megígérte, hogy a következő kiegészítő készítésénél már a grafikai javítást is szóba hozzák.