A SkyShowtime bejelentette, hogy az Oscar-díjra jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa King című sikersorozat várva várt második évada szeptember 18-tól válik elérhetővé a platform kínálatában, a jó hír mellé pedig még egy rövid, ám annál mozgalmasabb kedvcsinálót is kaptunk. A jelenleg Oklahomában és Atlantában készülő sorozat vezető producerei az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan és Terence Winter (aki íróként is részt vesz a munkálatokban), valamint a többszörösen díjra jelölt rendező, Craig Zisk. A sorozat producere az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios.

A második évadban Dwight (Stallone) és csapata tovább építik és védik növekvő birodalmukat Tulsában, ám rájönnek, hogy nem ők az egyetlenek, akik igényt tartanak a területükre. A Kansas City-i maffia és egy nagyon befolyásos helyi üzletember fenyegetése miatt Dwight azzal küzd, hogy biztonságban tartsa a családját és a csapatát, miközben kézben tartja az ügyeit, melyek egy része egészen New Yorkig nyúlik.

A Tulsa King része Taylor Sheridan egyre bővülő világának a SkyShowtime platformján, amely a következőket tartalmazza: 1883, 1923, Kingstown polgármestere, Az igazság emberei: Bass Reeves, a hamarosan induló Landman, a Lioness jelenleg is készülő második évada, valamint a Yellowstone mind az öt évada.